HEM         OM OSS         PRODUKTER         BESTÄLLNING         KÖPVILLKOR
KALENDER         RECEPT         VÅRA DJUR         FOTOALBUM         KONTAKT
 
KÖPVILLKOR        |        BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
 
 
 
 
 
Så behandlar Holmåkra Lamm & Nöt dina personuppgifter
 
 
På Holmåkra Lamm & Nöt ser vi det som en förtroendefråga att dina uppgifter behandlas korrekt och vill härmed informera dig om behandlingen av personuppgifter med anledning av din beställning hos oss. Se även Dataskyddsförordningen (2016/679).
Som en förutsättning för att du ska kunna göra en beställning behöver vi registrera uppgifter om dig för att hantera din beställning av våra produkter. Vi behöver även e- postadresser för att kunna bekräfta din beställning, men även för att kunna skicka erbjudande om lådor och leveranser.

Personuppgiftsansvarig
Cecilia Bergh är ansvarig för de personuppgifter som samlas in. Det är även jag som bekräftar beställningar och sköter allt administrativt samt sköter utlämning av lådor.

Vilka uppgifter samlar vi in?
Vi hämtar uppgifter direkt från dig, i samband med beställning. Det gäller namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Dessa uppgifter kompletteras och uppdateras endast om du själv ber om det. Dessa uppgifter används också vid fakturering av beställningar.

Särskilt om samtycke för hantering av e-post för direktmarknadsföring
Vi behöver e-postadresser för att ge dig information kopplat till leveranser och erbjudanden. För att vi även ska kunna använda din e-post för direktmarknadsföring och erbjudanden behöver vi ett samtycke från dig. . Vill du vara kvar på vår maillista behöver du inte göra något, vill du inte vara med tar vi bort din mail och dina uppgifter och du har då inte godkänt. Du kan även senare ändra dig om du inte vill att din e-post ska användas för detta.

Varför samlar vi in uppgifterna?
Vi behöver dels personuppgifterna för att kunna genomföra beställningen, samt faktura och leverera din beställning. Men även för att kunna ge dig information om leveranstider och erbjudanden.

Utlämnande av uppgifter
Vi lämnar inte ut personuppgifter till någon, förutom fakturorna med namn och adress, som går till externa parter för att hantera administration vid bokföring.

Dina rättigheter
  • Du har rätt att få information om behandlingen av dina personuppgifter. En sådan begäran skickas till oss via mail.
  • Du kan också begära att personuppgifter rättas, raderas eller blockeras genom att kontakta oss
  • Du kan också anmäla till LRFs medlemsservice om du inte längre vill ta emot marknadsföring per e-post.

Har du frågor som rör behandlingen av dina personuppgifter?

Kontakta oss via mail eller telefon.